sunnuntai 3. marraskuuta 2013

saatiin vieraita!


Koirapuistokäynti jäikin nyt tänään väliin, sillä Ruska-neidillä olikin juuri alkanut juoksut, joten saatiin tyytyä tällä kertaa sisätiloissa leikkimiseen. Eilen ja tänään Zara kuitenkin pääsi taas vanhemmilla yötä olon myötä riehumaan takapihalla. Se oli todellista hepulointia taas eilen illalla pingviini-lelun kanssa, päätöntä juoksua sisään ja ulos, pingviinin siinä samalla saadessa kovaa kyytiä! 
Taas on iskenyt hullu halu itsekin omistaa takapihallinen koti, miten super helppoa onkaan puoli unessa päästää koira aamuhädilleen takapihalle, ja palata sitten vaan sänkyyn jatkamaan ansaittuja viikonloppu-unia. Ja kuinka Zara nauttiikaan pyöriähyöriä siellä, ihmetellä lintuja ja haistella maata omissa ajatuksissaan. No, ehkäpä vielä joku päivä.. :)

Päivän kyläily sujui loistavasti, saatiin serkun kanssa vuoroin ihailla kuinka molempien pikkupennuista on kasvanut kauniita nuoria neitejä! Ruska on edelleen aavistuksen Zaraa isompi, mutta Zara on hyvin saanut turkin kasvussa toista kiinni! Kovasti kyllä muistuttavat toisiaan monilla tavoin, vaikka Ruska onkin ehkä aavistuksen arempi. Jännä, miten usein ennenkin olen huomannu tämän ilmiön että Zara pistää pupun pöksyyn muiden tullessa kyläilemään. Onhan se tietty myös Zaralla kotikenttäetu, pitäisi ehdottomasti pian lähteä kyläilemään myös vastavuoroisesti toisten koirakavereiden kotinurkkiin. Tekisi hyvää Zarallekkin ;)
Ja nyt tästä ehkä saattoi tulla mielikuva että Zara olisi kova komentelija, mutta ei se oli se vaan yleisesti se että Zaralla olisi niin suuri halu vaan päästä suoraan asiaan eli leikin pyörteisiin, ettei oikeen meinaa pysyä nahoissaan aina, vaan sinkoilee joka suuntaan.


Ja nyt kun vieraat on lähteny, on tunnelma täällä tämä:


;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti