lauantai 2. marraskuuta 2013

hauvalle halloween-tunnelmaa hautausmaalta!Tänään Zara päätyi kanssamme hautausmaalle! Tuntui olevan vähän jännittävä kokemus joutua sinne hämäryyteen, missä vaeltelee tummia hahmoja siellä täällä kynttilöiden kaunis tuike joka suunnassa melkein ainoana valaistuksena. Meillä on ollu nimittäin aina tapana Pyhäinpäivänä käydä viemässä espoon vanhan tuomiokirkon hautausmaalle hautakynttilät niille tarkoitetulle paikalle kirkon eteen, sillä läheisten haudat ovat enemmän vanhempien kotiseuduilla. Hautausmaalla on myös ihana vaellella, kun tosiaan joka suunnassa kimmeltää kynttilöitä oikeana valomerenä pimenevässä illassa!
Hautausmaan portilla oli koirakielto-kyltti, mutta sylikoirana Zara oli helppo napata syliin. Ja tuskinpa hän paljon siellä olis itsekseen halunnu kävelläkkään, tuntu ainakin siltä! Tehtiin tän jälkeen vielä pieni kävely kirkon lähiteillä, pienen kiertotien kautta takasin autolle :)
 
Huomiselle on sovittuna treffit taas serkun perheen Ruska-kleinin kanssa, joka onkin esiintynyt blogissa jo ennenkin. Tytöillä on vaan parin viikon ikäero, ja tulevatkin loistavasti toimeen keskenään! Jos vaan sää sallii, ajateltiin mennä koirapuistoilemaan, kuvia siitä huomenna!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti