lauantai 29. maaliskuuta 2014

koiratanssia

Päätös on tehty, ilmoitin mut ja Zaran koiratanssi-kurssille! Uskon todella sen lajin olevan kuin tehty Zaralle, tuo kun on muutenkin vähän kuin joku sirkuskoira, saa kaikki hyvälle tuulelle ja nauramaan. Tämäkin kurssi on Taitoa Tassuihin kautta, ja pidetään Tapiolassa. Kesäaikaan onkin kivempi saada treenata ulkona, kunhan vaan säät suosii. Kuitenkin viime kesänkin pentukurssilla ei sade kiusannut yhdelläkään meidän tunneista. Nyt vaan miettimään jokin kappale, joka voisi olla sopiva Zaran tyyliin. Kurssilla on tarkoitus saada viimeiseksi kurssikerraksi aikaiseksi ns. sulava tanssi, jossa yhdistetään opitut temput ja liikkeet sulavaksi yhtenäiseksi koiratanssiksi. :) Toukokuun loppupuolellahan tämä kurssi kuitenkin vasta alkaa, joten hetki saadaan sitä vielä ootella. 


Onneksi on agilityä vielä 3 tuntia tiedossa, ja ehdottomasti heti lisää kun löydän jonkun sopivan hintaisen kurssin jostain, pakko päästä kesälläkin treenaamaan! Rallytokokin on ehdottomasti mukana haluan päästä kokeilemaan-listalla, mutta se tulee vasta joskus sitten tuon koiratanssikurssin jälkeen. Molemmat vaikuttavat mielenkiintoisille ja kivoille. Tiedän agilityn olevan se johon eniten haluan keskittyä, mutta kiva kokeilla rinnalla myös hieman muita lajeja.

Itsellä alkoi tänään puolentoista viikon loma, ja pieni ahdistus kasvaa päivä päivältä. Ei muun kuin sen takia, että joudun jättämään tämän pienen karvakorvani tänne suomeen kun itse lähden etelän lämpöön. Kokonainen viikko erossa Zarasta! Tiedän kuitenkin Zaran pääsevän mitä parhaimpaan hoitoon siksi viikoksi, on jo kuulemma kaikenlaista kivaa suunniteltu sille viikolle, olisi Nuuksio-retkeä tiedossa ja kaikenlaista  ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti