keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

valssausta

Vihdoinkin sain aikaiseksi tämän! Tentit on toistaiseksi takana, ja voi taas ottaa vähän rennommin :)

Viime lauantaina meiltä tosiaan jäi treenit väliin, koska itselläni oli koulupäivä sillon. Mutta sitä edellisellä tunnilla treenattiin lisää valssausta, ja esteitä olikin jo lopullisessa radassa aika monta, meille tämä 7 esteen rata on toistaiseksi enkka! 
tokan esteen jälkeen tapahtuva valssaus sujui alusta asti varsin hyvin, mutta toinen valssauskohta vitosesteen edustalla tuotti vähän aluksi haasteita, ja varsinkin siitä eteenpäin kutosesteelle ohjaaminen. Kaikki jotenkin tapahtui niin nopeassa tahdissa että jotenkin aina meinasin unohtaa kääntyessä ohjaamaan vitos-esteelle, että siinä tosiaan on ne esteet ja meinasin useamman kerran kompuroida esteitä päin samalla kun koitin ohjata koiraa eteenpäin. Zara oli taas todella innokkaalla tuulella, ja ihan mukavasti oli keskittyminen oleennaiseen. Rengasestekään ei ole nykyään enää minkäänlainen ongelma, siitä Zara lähti hyppimään alkutunnista ihan omatoimisestikkin.. ;)


Tällä kertaa sain värvättyä veljeni mukaan, ja tällä kertaa myös tajusin pelkkien kuvien sijaan pyytää ottamaan myös hieman video-materiaalia. 

Omatoimista rengashyppyä 


Ei-vielä-niin-hyvä-suoritus


tunnin vika rata, alkaa jo sujumaan :)

Viime kerralla oltaisiin opeteltu taas ihan uutta ohjaustekniikkaa, mutta omalta osalta se jäi nyt vielä mystiseksi, kun emme päässeet tosiaan treeneihin. Lauantaina sitten selviää mitä uutta sillon päästään oppimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti