sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

kohti kevättä

Lupauksesta huolimatta en kuitenkaan ole tällä viikolla kerennyt tulla päivittämään meidän viimeisimmistä agi-treeneistä viime viikolta, jotka sujui taas ihan mukavasti! Tuolta kerralta löytyy viimein myös ihan video-materiaalia, koitan viimein saada napattua ensi viikon alussa aikaa paneutua videoiden lisäämiseen tänne jotta saisin kyseisen postauksen tehtyä :)

Tänään olen viimein päässyt eroon syyllisyyden tuskistani, eilen oli viimeiset tentit hetkeen, ja voin taas puuhata Zarankin kanssa enemmän kaikkea! Raukka on tämänkin viikon joutunut hyvin pitkälle leikkimään itsekseen täällä kotona kun omistaja on samaan aikaan istunut nenä kiinni oppikirjoissa.. 
Oltiin tänään poikaystäväni siskon tyttöjen synttärijuhlissa, kahden alle kouluikäisen. Näistä varsinkin vanhempi oli aivan haltioissaan nähdessään tänään ensimmäisen kerran Zaran, ei ollut koko kyläilyn aikana Zaralla puutetta leikkikaverista tai rapsuttelijasta kun moni muukin paikalla olleista olisi halunnut saada osansa Zaran huomiosta. Ja Zara nautti niin silmittömästi, se on kyllä todella elementissään varsinkin mitä enemmän paikalla on ihmisiä. 
Mun ihana pieni päivänsäde .. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti