sunnuntai 6. lokakuuta 2013

kalliit hampaat
Tällä kertaa päätinkin lisätä mukaan vähän videomateriaalia ;) Zara on hulluna kaivuuhommiin, onneksi vanhempien takapiha pääasiassa välttyi tältä vimmalta, mutta hiekkarannat ym. hiekkaiset paikat on hetkessä kuopilla! Ja usein kaivamisen päätteeksi on itse mentävä kuoppaan makaamaan, luonnollisesti... :)

Pari päivää sitten jouduin lopulta luovuttamaan, ja varaamaan Zaralle hammaslääkäriajan. Maitoyläkulmahampaat on edelleen sitkeästi paikallaan, ja nyt uudet ja vanhat kulmurit on jo saman pituiset, joten enää ei voi hirveästi pidempään asiaa ihmetellä. Aika on ens viikon torstaina, joten on tässä vielä hetki aikaa hampaita heilutella, mutta nyt pari kertaa viime päivinä kun oon niitä koittanu heilutella, niin ei ne edes pahemmin heilu! Heiluttelu on myös uskomattoman vaikeaa, kun maitokulmurit on niin uskomattoman terävät. Hinta-arvio tälle lystille tulee olemaan vähän alle 250 euroa, erittäin kalliit maitohampaat siis.. Saisi edes toisen irti ennen ensi torstaita, niin hintakin puolittuisi!
Ollaan leikitty enemmän kuin tarpeeksi erilaisia vetoleikkejä, useampi lelu on nyt kaapissa paikkausjonossa, kun leikeissä on tullu repeämää sinne sun tänne. Sen lisäksi tosiaan itse koittanut heilutella hampaita, aina kun muistaa ja ehtii. Zarasta asia ei tietenkään ole ollenkaan mieluinen, eikä aina hirveästi ole yhteistyöhalukkuutta hampaiden heilutteluhetkille löytynyt. Eli ei voi kun toivoa että hammas/hampaat kuin ihmeestä tipahtaisi pois ennen ensi torstaita, tavalla tai toisella ;)

Asiasta ihan toiseen, tietääkö joku syytä siihen että koira nuolee vähän väliä, ja vähän kaikkea? Pääasiassa tietty ihmisen ihoa, vaatteita ym. jos on vaikka sylissä. Mutta sitten välillä myös lattiaa, huonekalujen kulmia ym. Nuoleminen ei ole pitkäaikaista per kohta, mutta vähän on selkeästi sieltä sun täältä maisteltava kielellä, ja oon ruvennu miettimään onko tää normaalia :D
Ei se pääasiassa itseä häiritse, mutta kyllä sitä on välillä koittannu lempeesti kieltää ja ohjata ajatuksia nuolemisesta toisaalle. Eniten rasittaa jos toinen on koko ajan nuolemassa paljasta ihoa! Eli vastailkaa, jos tiedätte jotain syistä, tai apukeinoja tähän, olisi kiva saada edes vähän vähenemään tämä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti