sunnuntai 27. lokakuuta 2013

aamuvirkut


Tänä aamuna oltiin ulkoilemassa reippaina jo heti kahdeksan jälkeen! Tosin kiitos talviaikaan siirtymisen myötä tulleelle lisätunnille päivään. Harvemmin sitä viikonloppuna nousee lopullisesti sängystä jo näin aikaisin, usein pikaisen aamulenkin jälkeen kömmitään vielä Zaran kanssa takaisin unten maille, ja tehdään pidempi rauhallinen sunnuntai-lenkki sitten päivemmällä!
Annoin Zaran taas olla vapaana jo tutuksi tulleella pikkuniityllä, ja Mikalla ja Zaralla oli monia hurjia kilpajuoksuhetkiä siellä ;)

Sen lisäksi tein myös taas Zaran kanssa vähän joitain pieniä harjoituksia, nurmikko oli nyt vaan ikävän märkä ja liukas. Samoin ne 2 pientä maassa makaavaa puupölkkyä joista olin aikaisemmin puhunut sopivana esteratana, olikin nyt viety pois jonnekkin, harmi!
Pitäisi koittaa ensi viikolla järjestää jokin yhteinen treenihetki Zaralle, isälleni sekä veljelle, he kun ovat ensimmäisen agilitytunnin kolmikko kahden viikon päästä! Itse matkaan kyseisenä päivänä kotiin Göteborgista. Elämä on niin hektistä loppuvuodenkin, etten halunnut jättää sen varaan että ehtisinkö käydä kyseisen tunnin korvaamassa Zaran kanssa jonain muuna ajankohtana, päädyin siis pyytämään isäni Zaran ohjeistajaksi ekalle tunnille. Saavat sitten kertoa, mitä ekalla tunnilla tekivät! Zara kuitenkin tottelee aika hienosti myös muun perheeni esittämiä käskyjä, joten uskon heidän selviävän ihan hienosti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti