torstai 29. elokuuta 2013

treffailua


Tänään vein Zaran treffeille! Nähtiin Dexter-pojan kanssa, joka on vilahtanut mukana aikaisemmassa tekstissäkin. Dexter on tosiaan samalta kasvattajalta ja päivän Zaraa vanhempi. Kesäpäivällä leikkivät hyvin paljon yhdessä, ja koska Dexter omistajineen sattuvat myös asumaan Espoossa, päätettiin sitten koittaa nähdä myös kotona. Ja tänään sitten nähtiin, tässä meidän läheisessä koirapuistossa :)
Vauhtia riitti taas, molemmat pennut juoksi itsensä taas ihan väsyneiksi. Yllätyin myös erittäin positiivisesti, vaikka paikalle tuli myöhemmässä vaiheessa myös muita koiria, Zara tuli koko ajan hienosti luokse kutsuttaessa. Tätä ei ole vielä kertaakaan ennen tapahtunut koirapuisto-oloissa!
Kehitystä on siis tapahtunut, hiiienoa.

Muutenkin meille kuuluu hyvää, molemmat alakulmahampaat on saatu irtoamaan. Nyt vielä yläkulmahampaiden kanssa vähän jännitystä, että lähtevätkö omin avuin.
Sisäsiisteysasiat ovat sujuneet viime viikkoa lukuunottamatta erittäin hyvin. Viime viikon alussa nimittäin tuli useampia vahinkoja yhtäkkiä taas sisälle. Matolle sekä lattialle. Olin viime viikon sairaslomalla ja siis koko ajan kotona, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja rupesin viemään Zaraa parin tunnin välein ulos niinkuin pikkupikkupentuna. 
Se auttoi parissa päivässä, ja nyt sujuu taas hienosti eikä tarvitse ihan parin tunnin välein ulos viedä :)

Nyt odotellaan innolla, milloin selviää tarkemmin minä ajankohtana pentuagilityn pitäisi alkaa koirakoululla, jossa käytiin myös pentukurssi. Tiedän Zaran olevan kuin kotonaan agility-radoilla, niin kovasti vauhtia, ketteryyttä ja tiukkoja salamakäännöksiä tuo neiti esittelee vähän väliä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti