lauantai 24. elokuuta 2013

ostokset saapui!


Intouduin tänään ajankulukseni vähän kuvailemaan Zaran touhuja, ja tässä vähän kuvasatoa:


Tänään kauan odotettu paketti myös viimein saapui postista noudettavaksi! Tottakai hain sen samantien kun ilmoituksen olin saanu, ja todella hyvät ostokset sieltä löyty! Juuri oikean kokoiset ja Zaralle sopivat, sekä täydelliset tarpeeseen. Zaralle ei kuitenkaan mitään lämmittävää takkia tulla missään vaiheessa tarvitsemaan, pitkäkarvaisilla on enemmän tarvetta saada suojaa kaikelta kuralta ja loskalta, jotka pitkät mahakarvat keräisivät muuten tehokkaasti. Sadetakissa on myös tuulelta suojaava takakaulus, mikä on varmasti mukava sitten kun ikävät syyssäät todella alkavat, ei niskaan tuule niin ikävästi ja sade kastele! Samoin näin tumma koira ei hirveän hyvin näy pimeällä (ei tietenkään vaaleammatkaan paljoa sen paremmin) joten heijastinvaljaat ovat erittäin hyödylliset! Ja tottakai heti illan pimeydessä valjaat pääsi testiin, ja hyvin heijasti valon niihin osuessa, suosittelen lämpimästi!

Mannekiini-Zara esittelee teille seuraavaksi uudet ostokset:


2 kommenttia:

 1. Mairella kans yks Hööksiltä tilattu takki ja oon ollut siihen super tyytyväinen! Ja ei maksanut paljon mitään. Täytyykin taas katsoa, mitä uusia malleja heillä on :)
  Tosi tyylikäs ja käytännöllinen tuo Zaran uusi takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei nuokaan paljoa maksaneet, 29,60€ takki ja valjaat yhteensä :) Oon tosi tyytyväinen molempiin ostoksiin, tuntu laadukkaille!

   Poista