maanantai 12. elokuuta 2013

Kasvattajan kesäpäiväLauantaina oltiin Zaran kasvattajan järjestämällä kesäpäivällä, josta olenkin jo aikaisemminkin täällä kertonut. Ne tosiaan vietettiin Hämeenkoskella, kauniin lammen rannalla keskellä luontoa!
Sää oli vähän sateinen, onneksi ei satanut koko aikaa kuitenkaan, vaan enemmän kuuromaisesti.


 Zara oli aluksi aivan pelosta tärisevänä mun sylissä kun paikalle saavuttiin. Paikalla oli pelottavan paljon samanlaisia pörröisiä karvapalloja kuin Zara itse, onhan se tottakai tosi jännää silloin... ;)

Sitten löydettiin toinen Zaran veljistä, joka oli omistajineen ja perheen kahden toisen koiran, kleinin ja pommin kanssa saapunut paikalle :) Tiedettiinkin jo valmiiksi heidänkin saapuvan paikalle.
Siihen sattui sitten myös yksi pentu pentueesta, joka oli syntynyt vaan päivä ennen kun Zara veljineen oli syntynyt, ja loppuajan kasvattajalla kaikki 6 pentua olikin viettänyt aikansa samassa aitauksessa. 
Zara ja kyseinen pentu, Dexter, vietti ehdottomasti eniten aikaa keskenään päivän aikana. Vauhdikkaita takaa-ajoja ja muita pentuleikkejä.

Zara ja Dexter 

Lopussa viimein Zara ja veljensä Rocky intoutuivat myös leikkimään villisti yhdessä, oli jännä miettiä että mahtoivatko tunnistaa toisensa aikaisemmilta ajoilta :)

Zara ja veli Rocky

Olin myös vähän etukäteen jännittäny ja nähny mielessäni kauhukuvia kuinka Zara lähtisi ihan omille teilleen tuolla vapaaksi päästessään, mutta kyllä päätin hänet kaikista omista peloista huolimatta vapaaksi päästää kun Zaran alkujännityksestä oltiin eroon päästy ja turhia oli pelkokuvat, vaikka kaupungissa pikkupentuna Zara saatto lähteä aika pitkällekkin omille teilleen vapaana pihalla ollessaan. 
Nyt on onneksi neidilläkin jo enemmän kuuliaisuutta, ja hyvin hän myös itse piti vähän väliä huolen että missä olen. Samoin kutsusta tultiin lähes aina hienosti luokse! :) Zara oli mahdottoman hieno tyttö!


Oli myös kiva päästä näkemään niin monia muita, eri näköisiä, eri kokoisia, eri luonteisia kleinejä ja pommeja pääasiassa. Joukossa oli kyllä myös muutamia mitteleitä, ja kaksi aivan mahtavaa keeshondia! :D Varsinkin toinen oli todella sosiaalinen ja niin lempeäkatseinen kaveri! Ja herkut olisi maistunu paremmin kuin hyvin.. ;)


Kaikin puolin siis erittäin onnistunut päivä, nyt vaan odottamaan ensivuoden kesäpäiviä! :) 

On myös pakko mainita että Zaralta lähti tänään ensimmäinen kulmahammas ;) tästä se lähtee, vielä kun nuo 3 muuta lähtisi omin avuin, niin ei tarvitsisi enää jännätä että tarviiko taloudellista tappiota hampaiden irtoamisesta kärsiä, vai lähtevätkö ihan omin avuin jokainen irti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti