maanantai 19. elokuuta 2013

sairastelua


Viime päivät on omalta osaltani ollu aika flunssan sairastamista, onneks Zara on ihan hyvin osannu itsekin viihdyttää itseään. Samoin eilen vanhemmat piti ihanan paljon seuraa koiralle, kun itse sairastelin.
Tänään oli tosi hieno ilma, ja vaikka olis kuinka sairas niin koira on ulos vietävä. Käytiin siis viereisellä pururadalla kävelemässä todella rauhallinen päivälenkki ihanassa säässä. Zarakin tuntu jo vähän ihmettelevän miks kävelen niin hitaasti! Ei siinä räkäisessä olotilassa vaan olis pystyny paljoa reippaammin mennä, samoin piti pitää huoli ettei vaan rasittais liikaa itseään!
Zaralla oli kivaa, pääsi taas haistelemaan kaikkia metsän tuoksuja.

Kotonakin Zara on ihanasti tänään piristäny mua vähän väliä olemalla niin hauska itsensä! Heittelyleikkiä jakso hyvin leikkiä, kun ei ite tarvinu nousta hakemaan lelua pitkin asuntoa. 


Ajattelin myös, että voisin julkaista muutamia kuvia meidän reilun viikon takaisesta kesälomamatkasta.
Kasvattajan Kesäpäivältä laitoinkin jo kuvia, mutta sitä ennen yövyttiin Tampereella Sokos Hotelsissa, koirat ovat tervetulleita yöpymään heille!
Huoneessa odotti tervetulopaketti Zaraa, ja huoneessa löytyi paljon uusia tuoksuja haisteltavaksi! Meillä oli lemmikkihuone Zaran ja veljeni kanssa, ja huoneen lattialla oli iso matto, jossa varmasti tuoksuja riitti edellisten nelijalkaisten vierailijoiden jäljiltä!



Reissupäivän iltana Zaraa odotti hotelliin yksin jääminen, ja ihan hyvin se tuntui meneen. Pikkuinen oli käpertyny mun matkakassin päälle kerälle nukkumaan meijän hotelliin palatessa. Samoin aamuyöstä heräsin juuri parahiksi nähdäkseni hänen taas hyörivän ja pyörivän matkakassini päällä etsien itselleen hyvää nukkuma-asentoa. :)


Zara pääsi hotellissa myös oikein luvan kanssa vähän peuhaamaan valkoisiin pehmeisiin lakanoihin, kaikki ilo irti! 


Reissuumme kuului myös luonnon helmassa kävelyä, ulkoilupoluilla ja sen semmoisilla. Zara malttoi hienosti hetken poseerata sillalla, vaikka kuvan saaminen ilman vauhtiviivoja olikin vähän normaalia haastavampaa, metsässä ja joen reunustoilla olisi ollut niiiiiin paljon kiinnostavia tuoksuja!


Uni alkaa maistumaan taas tälle sairastelijalle, ensi kerralla tiedossa onkin varmasti vähän kuvia uusista ulkoiluvarusteita syksyn sadesäitä ajatellen! :) Toivottavasti tulisivat jo pian.


:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti