sunnuntai 4. elokuuta 2013

saaristoretkeilyä


Tänään ollaan vietetty kiva päivä saaristossa! Lähdettiin Zaran, ystävän ja Hymy-sheltin kanssa viettämään päivää Vasikkasaareen.

Päivä sujui oikein hienosti molempien koirien kanssa, Zaralle teki taas hyvää päästä paikkaan missä vilisi ihmisiä joka puolella. Rapsutuksia sai vähän väliä, ja vähän väliä kuului lasten huutoja "äiti, haluun mennä paijaamaan noita koiria!".
Päästiin myös näkemään eläin, jota Zara ei oo vielä päässy aikasemmin näkemään, eli lammas! Siellä oli oikeastaan kaksikin lammasta. Eipä ne tuntunu Zaraa sen kummemmin pelottavan, sitten kun mentiin ihan läheltä katsomaan, niin pieni jännitys ehkä meinas hiipiä paikalle, mutta eipä sen kummempia muuten pelkotiloja :)

Päivä kului mukavasti saarta kierrellessä, grillatessa retkieväitä ja paistatellessa päivää auringossa. Koirille saatiin kyhättyä jonkinlaista varjopaikkakin jossa vilvotella samalla kun me grillattiin itseämme auringossa!
Niityllä oli myös hyvin tilaa koirien vähän juoksennella ja ajaa toisiaan takaa ym., mutta kuuma sää kyllä kulutti molempien koirien energiat aika nopeasti loppuun!


Saarelta pois lähtiessä suurin osa muistakin näkyi päättäneen lähteä samaan aikaan, ja sen seurauksena me ja moni muu ei mahtunu mukaan seuraavaan lauttaan, vaan piti jäädä odottamaan sitä seuraavaa. Aika meni kuitenkin mukavasti ilta-auringossa laiturilla istuessa, koiratkin jakso hienosti odotella, olivat ehkä vaan helpottuneitakin kun sai hetken vaan levähtää pitkän päivän jälkeen viilenevässä kesäillassa. :)
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti