maanantai 23. kesäkuuta 2014

juhannusterveiset


Zaralla on selkeästi ollu tänään pieni juhannus "krapula", uni on neidille maistunut oikein ekstra paljon. Enkä ihmettelekkään, juhannus oli taas tiivistä yhdessä oloa, ja mökkeilyä :)
Meidän mökki ei sijaitse mitenkään ihan naapurissa, matkaan menee yhteensä n. 3,5h josta alku mennään autolla ja loppu veneellä. Itse mökki sijaitsee länsirannikon saaristossa, ja siitä puolen tunnin venematkan päässä on meidän suvun mökkejä lisää, ja siellä vietettiinkin lauantaita yhdessä muiden paikalla olleiden sukulaisten kanssa, ja samoin Papillonien Haikun ja Takun! 
Oon miettinyt tässä jo viimeiset puolitoista kuukautta, samalla kun olen miettinyt eikö Zara koskaan lopeta pohjavillan tiputtamistaan, että millon ne juoksut taas ilmestyvät. Taku antoi tähän pientä apua, koska oli taas normaalia kiinnostuneempi Zarasta. Ei kuitenkaan niin kiinnostunut vielä etteivät olisi voineet olla samassa tilassa, Zara pitää myös hienosti itse huolen ettei päästä herroja liian lähelle itseään, koska neiti itse ei ole millään tavalla kiinnostunut vielä mihinkään enempään.. ;)
Meillä olisi vielä 2 kertaa koiratanssia jäljellä, tottakai toivon kovasti ettei juoksut siis ihan vieläkään ilmestyisi. Toisaalta 3 viikon päästä on kasvattajan kesäpäivä, jonne ehdottomasti haluaisin. Siltä kannalta katsottuna olisi siis paras jos ne alkaisi nyt samantien!
Juoksut häiritsevät välillä ikävästi koiran kanssa harrastamista, moni koirakoulu ei päästä (ymmärrettävästä syystä) juoksuista koiraa tunneille. Suunnitelmissa on kyllä leikata Zara, heti kun saa taas hieman säästöjä karttumaan lisää. Samalla olisi myös jo haaveissa sisarus Zaralle lähivuosina, ja vielä olisi kaikki harrastaminenkin siihen päälle! Säästämistä riittää siis ;) Zaran kasvattajalla olisi suunnitelmissa teettää pentuja Zaran emon siskolle, tuntuisi jotenkin aika houkuttelevalle ajatukselle, jos sieltä saisi toisen kleinin itselleen ;) mutta ne nyt on toistaiseksi vasta orastavia suunnitelmia, tositoimiin ei kyllä vielä taideta hetkeen päästä tässä projektissa Zaralle sisko, pentukuume on siis pidettävä vielä aisoissa :)

Ensi kerralla taas tarkemmin meidän viimeisimmistä koiratanssikuulumisista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti