keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

kesä-kuulumisia

Ollaan taas pidetty pientä kesähiljaisuutta täällä puolella, mutta ei hätää, täällä ollaan taas muutamien kesäisten kuvien kera! 
Zaran juoksut on ikävästi vähän rajottanu nyt heinäkuussa meidän tekemisiä, kasvattajan järjestämät perinteiset kesäpäivät meidän oli lopulta pakko jättää välistä. Se on ehkä asia joka eniten tässä on jäänyt harmittamaan, todella kiva päivä olisi varmasti ollut taas sekä koiralle että omistajalle! Ja pikkulinnuilta sain kuulla että tänä vuonna Zaran toinenkin veli oli ollut paikalla. Mutta saimme siis tällä kertaa tyytyä imemään kuvien kautta päivän tunnelmaa, ja nyt sormet ja varpaat ristiin ettei sama toistuisi ensi kesänä! 

Kukkulan kuningatar! 

Let's go, I'm ready! 


Heppoja ollaan käyty katsomassa parin viime viikon sisällä useampikin kerta, kovasti mieli tekisi päästä takaisin ratsaille, elämäntilanne ei vaan toistaiseksi siihen oikein nyt anna myöden, ainakaan säännölliseen sellaiseen. Onneksi "oma" talli on lähellä, ja sinne voi mennä moikkaamaan vanhaa hoitohevostani ja muita tallin asukkeja. Tekee hyvää Zarallekkin nähdä näitä isoja eläimiä, ei vierasta enää yhtään niin paljon! Pieni varovaisuus on kuitenkin Zarankin mielestä selkeästi ihan hyvä... ;) 


Zara ei oo millään tavalla suuri vesipeto, veteen ei ole vielä koskaan oma-alotteisesti mennyt uimaan, ja aina kun sen veteen laittaa on uimasuunta aina samantien kohti rantaa. Mutta edistystä on jo tapahtunu, nyt on jo etutassut oma-aloitteisesti veteen laittanut käpyjä kalastellessaan, jipii! Ehkä me vielä joku päivä uidaan yhdessä kohti auringonlaskua!
Mökillä ehdottomasti helpoin tapa pitää koiran olo siedettävänä näillä kuumilla säillä on laittaa veteen kastolle, ja kivempihan se on kun koira ei näytä enää yhtä kärsivälle kuin viime kesänä :D 


Koiratanssi-kurssi meiltä tosiaan on jo päättyny, yksi korvaustunti vaan vielä jäi käytettäväksi syksyllä. Agility taas jatkuu kuukauden päästä taas, en malta odottaa! 
Siihen saakka kuitenkin otetaan mahdollisimman rauhassa, ja nautitaan tästä kesästä! Huomenna on Hilla tulossa taas kylään, joten parempi kun suunnataan nyt Zaran kanssa yöpuulle, niin jaksaa neiti huomenna riehua odotetun vieraansa kanssa taas ;) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti