tiistai 10. kesäkuuta 2014

agility-haaveita ja koirakavereita

JES! Koirakoululta tuli sähköpostia että haluttaisiinko tulla mukaan uuteen elokuussa käynnistyvään jatkuvaan agility-ryhmään, pari päivää asiaa mietin että onko meillä varaa, mutta nyt oon päätökseni tehny eli sinne ilmottauduttiin mukaan! Oon niin innoissani :) 

Oon myös niin ilonen kun Zara ja kaverin vanhempien havanais-pentu Hilla on ny alkanu todella ystävystyä. Hieman alussa aremman olonen Hillakin on saanu todella ihan uutta rohkeutta menoonsa, ja Zarallakin alkaa olla todella vauhdikas leikkikaveri siinä ;) ollaan nyt pari kertaa päästetty kaverukset riehumaan vanhempieni takapihalle, jossa tytöt saavat keskittyä vaan toisiinsa, eikä ole koirapuistoille tyypillisesti yksi sun toinen hauva kiinnittämässä jomman kumman huomion muualle! 


Ps. Edellisessä postauksessa mainostettu koiran pelastusliivi on edelleen myynnissä! NYT, juuri SINÄ, joka rakastat päästä hieman merille pienikokoisen koirasi kanssa ihanassa kesäsäässä, tämä on tilaisuutesi! Ota siis näppäimet sormiesi alle ja jätä viesti kommenttikenttään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti