torstai 22. toukokuuta 2014

pettymys

Pienen pettymyksen fiiliksen jouduin eilen illalla käymään läpi, kun tuli sähköposti että koiratanssin alkamisajankohta on siirretty kahdella viikolla eteenpäin vähäisen ilmoittautuneiden määrän takia. Toivoa todella sopii että kurssille nyt ilmoittautuisi tämän kahden viikon sisällä vielä lisää innokkaita koiratanssijoita, haluaisin niin päästä kokeilemaan tätä lajia. Ja mielellään juuri nyt kesällä, kun kohta ei ole enää mitään muita pakkoja kuin töissä käynti osan kesää kun saa muut harrastukset ja opiskelun kesätauolle.

Mutta koska olen joutunu taas viime päivät omistautumaan aika paljon opiskelulle ja Zara on saanut enemmän tai vähemmän viihdyttää itse itseään, lupasin eilen illalla että koska ei päästäkkään tanssimaan niin tiedossa on sitten koirapuistoilua, jeiij !
Alussa saatiin hyvän aikaa olla ihan keskenään pienten koirien puolella, ja katsella (ainakin Zaran silmin) kateellisena kuinka isojen koirien puolella riitti menoa! Välillä olen Zarankin sinne vienyt arvioituani hieman siellä olevat koirat läpi, mutta nyt siellä oli sen verran nuorta ja sen verran isomman kokoista koiraa, että parempi oli katsella niitä uteliaina aidan toiselta puolelta. 
Ja lopulta se meidänkin yksinolo palkittiin kun pientenkin koirien puolelle alkoi ilmestymään kaikenkarvaista hauvaa, ja loistavin tulija oli ehdottomasti 6kk vanha terrieri-pentu. Vihdoinkin joku joka on Zaran energiatason kanssa aika samalla tasolla.. ;) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti