maanantai 2. joulukuuta 2013

jakakaa eteenpäin!
Kuono.fi-sivulla on nyt pistetty pystyyn mukava tutkimus koirien nimistä nimellä "Nyt kerätään suomalaiset koirien nimet yhteen!". Tuloksista pitäisi sitten pystyä näkemään, missä päin suomea asuisi eniten tietyn nimisiä koiria. Olisin mielenkiinnolla näkemässä löytyykö suomesta toista Zara-nimistä koiraa! Voitte mennä ilmoittamaan oman koiranne nimen ja asuinalueenne postinumeron tämän linkin kautta 

Ja koska varmasti jokainen rakaistamme näitä kaikkia ihania elämäämme ilostuttavia pieniä ja isompia karvakorvia sen verran paljon, haluamme varmasti omalta osaltamme auttaa myös kodittomia koiria ja kissoja saamaan mahaansa täytettä, ja tekemään sitä kautta heidän elämästään vähän mukavempaa.
Klikkaa alla olevaa kuvaa, ja osallistu Mush:n vuosittaiseen hyväntekeväisyyskampanjaan, jossa jaetaan ruokaa kodittomille koirille ja kissoille. Jokaista heidän Facebook-sivujen tykkäystä kohden lahjoitetaan yksi MUSH B.A.R.F. Vaisto® -annospala. Myös jokaisesta blogi-postauksesta, blogiin tai omalle sivustolle lisätystä kampanjabannerista ja tweetissä tai instagramissa tagilla #mushjouluiloa2013 merkatusta kuvasta lahjoitetaan yksi Vaisto-annospala.


MUSH Jouluiloa

Lisää kampanjasta voit lukea täältä !

2 kommenttia:

  1. Mä oon törmänny ainaki neljään Zara-nimiseen koiraan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai oot!! Mä en oo yhteenkään, niin välillä miettii onks niitä ees muita ko tuo oma :D

      Poista