tiistai 17. joulukuuta 2013

joulun odotusta


Kiitos loppuvuoden koulukiireiden, en ole taas ehtinyt kovin poiketa tänne puolelle kirjoittelemaan. Nyt kuitenkin on viime lauantaina saatu vikat tentit ohi, ja enää 2 eri tehtävää on työnalla jotta saa ne palautuskuntoon viikon loppuun mennessä.

Joulu on viikon päästä! Zaran ensimmäinen joulu :) Ainakin täällä kotona kun olen jo oman joulukuuseni pystyttäny huoneen nurkkaan, Zara on hienosti antanut sen olla rauhassa. Turha oli siis murhe että kuusi olisi samantien kaadettuna poikittain lattialla ja koristeet vierineenä sinne sun tänne ...! Seuraava kiinnostava lähemmän tutkimuksen kohde on, miten Zara antaa tänään kuusen alle valmiiksi paketoitujen lahjojen olla rauhassa! Ainakin olisi kovasti halunnut auttaa itse paketoinnissa, kun niitä lattialla touhusin. 
Aivan mahtavaa miten joulu taas on jo nurkan takana! Rakastan joulua ja joulun aikaa, ja jotenkin tässä kaikessa on vielä uusi oma loistonsa Zaran kautta. Ensilumi, ensimmäinen joulu ym. Pitää keksiä joku spesiaaliherkku Zarallekin jouluaatolle. En ole ehtinyt vielä uudestaan perehtyä kasvattajan Zaraa noutaessa antamaan vihkoseen missä oli hyviä ruokaohjeita koiralle. Muistelen siellä olleen joku ohje, mikä varmasti maistuisi koiralle, mutta josta ajattelin sen olevan vähän turhan suuritöinen arkiruoaksi. Mutta juhlan aika on aina asia erikseen!

Itsenäisyyspäivän vietimme turussa, päästiin taas yöpymään hotellissa. Zara nautti kun pääsi mun ja veljeni väliin super leveälle hotellin sängylle nukkumaan. Ja aamulla ei olisi millään halunnut herätä ja jättää ihanan pehmeitä lämpimiä tyynykasoja joiden keskellä oli ihana nukkua pienellä kerällä. Turussa oli myös perinteinen joulutori, ja sopivasti oli yön aikana satanut sen verran uutta lunta, että maa oli saanut taas ihanan jouluisen valkoisen peitteen. Se riitti loistavasti luomaan jouluista tunnelmaa joulutorille!! :) Itsenäisyyspäivän illan vietimme isovanhemmillamme, jossa olikin aika meininki kun kaikkien ihmiskyläilijöiden lisäksi paikalta löytyi Zaran lisäksi myös 2 Papillon-poikaa. Tai oikeammin yksi 7 vuotias herra ja toinen 4 kuinen nuori uros-pentu. Ja varmaan osaatte kuvitella mitä tulee kun narttu jolla on juoksut, on samassa tilassa leikkaamattoman uroksen kanssa? Se oli jonkun koko ajan pidettävä joko Zaraa taikka hieman kierroksilla käyvää uros-herraa sylissä jottei vahinkoja olisi päässyt tapahtumaan! Mutta illasta selvittiin, eikä (pitäisi ainakaan!) olla yllätyspentuja tiedossa.. ;)
Seuraavana päivänä käytiin vielä kyläilemässä nuoremman Haiku-pennun luona erikseen, edellisillan leikit hänen kanssa kun jäi vähän vähäisiksi Zaralla, joten kiva kun pääsivät vielä rauhassa kahdestaan leikkimään. Kuitenkin tuommoiset on vielä aika samalla aaltopituudella kun vaan 5kk ikäeroa!

Haastavaa oli saada kuvia napattua näistä kahdesta leikkijästä, aina oli jompikumpi kuvassa vain vauhtiviivana. Mutta muutamia ok kuviakin kamerasta löytyi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti