perjantai 20. joulukuuta 2013

Metsälenkki-seuraa!

Yksi hyvä puoli kotona sairastelussa on, että pääsen tekemään mukavia lenkkejä Zaran kanssa päivän valossa. Tuo pikkuinen kun kuitenkin on vietävä ulos, oli olo kuinka huono itsellä tahansa! 
No, tänään suunnattiin tällä viikolla muodostuneen tavan mukaisesti aamupäivän lenkille tuonne viereisen metsän lenkkeilypoluille, jossa viime päivinä ei ole tullut melkeinpä ketään vastaan ihmisten jo siihen aikaan ollessa pääasiassa töissä tai muissa päivän velvoitteissaan. Mutta tämä päivä oli ehdoton poikkeus! Koiria ulkoiluttajineen tuntui tulevan joka suunnasta!! :D ja kaikista hauskin näky oli nainen 10 kingcharlesinspanielinsa kanssa! Siinä oli aluksi Zaralla vähän sulateltavaa kun haistelevia kuonoja tuli joka suunnasta (naisen kaikki koirat olivat vapaana). Päästin sitten Zarankin vapaaksi ja ihan hyvin tuli hauvojen kanssa toimeen, välillä vähän ujostellen ja mamin jalkojen suojaan juosten.. ;) mutta muuten kyllä koko ajan rohkeammin rupesi tuttavuutta tekemään haukkujen kanssa! Käveltiin puolet lenkistämme sitten näiden karvakorvien ja niiden omistajan kanssa. Oikein mukava oli omistaja myös! Loppu-lenkin Zara sai taas vähän rauhallisemmissa merkeissä haistella omia menojaan rauhassa kaikki kiven kolot läpi. Ihanaa miten varmaksi Zarakin on tullut, ei jännitä enää päästää Zaraa vapaaksi kun on niin kuuliaisesti lenkeillä läsnä eikä lähde liian kauas :)) varsinkin metsä-ympäristössä se on oikein ihanteellista, vilkaammissa ympäristöissä on kuitenkin paras olla remmissä kun yleensä on vielä niin paljon enemmän ärsykkeitä joka puolella! :)

Kuva lenkkiseuralaisista ei ole kaikista tarkin, oli taas hieman hankala saada napattua hyvää kuvaa tämmöisistä ikiliikkujista.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti