tiistai 4. kesäkuuta 2013

huh HELLETTÄ!


Ihanat kesäsäät on todellakin saavuttanut meidät! Zarakin päässy koetuksille mustan pörröturkkinsa kanssa, onneksi tuntuu tajuavan aika hyvin pysyä varjossa, viikonloppuna kyllä meni suurin osa ajasta ulkona! :)

Viime perjantaina nähtiin taas ystäväni Hymy-sheltin kanssa, tytöt juoksentelivat sydämensä kyllyydestä ja ajoivat toisiaan takaa ;) 
On se ihanaa että monilla hyvillä ystävillä on myös koiria, pentuja tai jo vähän vanhempia! Ollaan päästy hankkimaan säännöllisesti myös koirakontaktia tuttujen koirien kanssa, tehosterokotetta odotellessa! Senkin aika on onneksi viimein ensi viikolla, sitten alkaa rokotussuora olla jo melkein täydellinen :)Mietiskelytuokio ;)

Melkein kuin kaksi marjaa ;)

Etsi kuvasta pentu!

<3

Zara löysi yhden Hymyn vakkarikepeistä :D

Kaunokainen :)

Tilasin viime viikolla Zaralle tulevia kesän mökkeilyjä varten netistä hienot pelastusliivit, jotka eilen saapui postiin noudettaviksi!
Zara ei pahemmin vastaan laittanut niitä päälle pukiessa, vähän tietty oli huojuvaa menoa aluksi ne päällä kävellessään ;) Vähän kuitenkin jäykistää vartaloa kun liivit ovat päällä, aavistuksen isot ovat myös vielä, mutta ei tarvita kuin pieni hujaus ja uskon niiden olevan täydellisen oikean kokoiset, kun nytkin jo aika hyvin istuvat päälle! :)Huomenna on taas pentukurssipäivä, odotan innolla! Kovasti ollaan viime viikon harjoituksia treenailtu myös kotioloissa, katsotaan mitä uutta huomenna opitaan ;)

Toivottavasti ihanat kesäsäät jatkuu edelleen, nauttikaa niistä ihanien omien karvatassujenne kanssa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti