maanantai 17. kesäkuuta 2013

kesäloma


Huomenna pääsee taas Zara ihan uudenlaisten kokemusten eteen. Tähän astisista automatkoista pisin tiedossa huomenna kohti mökkiä. Tiedossa myös veneilyä (uudet pelastusliivit pääsevät ensimatkalleen) ja paaaaljon uudenlaisia tuoksuja mökillä saaristossa.
Pientä stressinpoikasta aiheuttavat mökin takka, mökillä luikertelevat kyy-käärmeet ja paikoin vähän jyrkemmät rantakalliot. Vahtimista siis riittää, pikkukaveria ei voi kyllä pahemmin yhtään ilman vahtimista jättää, toivottavasti ensi kesänä neidillä olisi jo vähän enemmän järkeä päässä ;)
Samalla on myös kiva päästä näkemään mitä mieltä tyttö on vedestä ja uimisesta. Suostuukohan menemään veteen ollenkaan..? ;)

Zara on taas viime viikkoina saanut minut olemaan monesti hänestä ylpeä! Pentukurssista on kyllä ollut ihan valtavasti apua, tämän viikon kurssilla harjoiteltiin vähän hihnassa oikeaoppisesti kävelyä. Ihan suht hyvin se on tähänkin asti jo sujunut, mutta silti sain myös paljon uutta tietoa ja lisää vinkkejä tämän asian harjoitteluun :)
Yksi missä on tapahtunut aivan valtava harppaus eteenpäin ihan jo viikonkin sisällä, on Paikka-käskyn totteleminen. Olen päässyt kävelemään jo aika kauaskin, ja siellä Zara on vaan kiltisti istua nököttänyt :) Kärsivällisyyttä on selkeästi tullut lisää, vaikkei aina joissain tilanteissa täysin vielä malttaisikaan toimia niin kun pyydetään ;)

Viime keskiviikkona myös viimein saatiin tehosterokotekkin, ja nyt voi ruveta paremmin tekemään tuttavuutta lähinaapuruston koiriin, joista osa olisi innokkaasti jo monet kerrat tullut Zaraa moikkaamaan :)

Itselläni on nyt alkanut kesäloma, ja on ihana ajatella kuinka paljon enemmän nyt pääsee nauttimaan Zaran kanssa kesästä, treenailemaan pentukurssilla opittuja juttuja ja hankkia kaikkia uusia kivoja kokemuksia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti