tiistai 25. kesäkuuta 2013

kesälomakivaa!


Nyt ollaan todella heitetty lomailuvaihde päälle! Viime viikko oli todellista reissaamista, pahemmin ei kotona viihdytty vaan suurin osa ajasta kului mökkeillessä :) Siihen päälle vielä sukulointia. Zaran kanssa on uskomattoman helppo reissata, autossa hän nukkuu suurimman osan matkasta ja samoin veneillessä tykkää olla sylissä ja lähes aina nukkunu nekin matkat, meri-ilma vaikuttaa selkeästi myös koiriin;)

Mökille saatiin rakenettua hieno oma aitaus pikkuneidille, siellä kun vaaroja löytyy! Ei tarvitse kenenkään näin ollen vahtia jok'ikinen sekunti Zaraa, ja hänelläkin on kiva päästä riehumaan vapaasti, kyllä valvovan silmän alla pääsi myös vapaammin kallioilla tepastelemaan! Siinä sai todella hyvin harjoteltua taas leikin ja kallioseikkailujen lomassa tänne-käskyä, hyvin alkaa sujumaan ;) 
Vaikkei se vielä olekkaan lähellekkään satavarma jos jotain paljon paljon kiinnostavampaa tulee kohdalle, mutta kyllä neiti yleensä jossain vaiheessa viimein havahtuu että nyt kävi kutsu! :D

Mökin hiekkaranta oli ehdottomasti Zaran yksi lempipaikoista, siellä sai vapaasti kaivella kuoppia sydämensä kyllyydestä! Sitä katellessa ei voinu olla nauramatta, sitä riemun määrää :D Ensin hirmuista kaivamista, sen jälkeen kuoppaan makaamaan, sitten taas kaivamista, uudestaan kuoppaan makaamaan...Välillä pelkkä pää työnty osin hiekan alle, ja siihen neiti taas hetkeksi jähmettyi :D 
Alempana hiekka oli kyllä selvästi viileämpää, että kyllähän noi puuhat ohin loogisia oli, oma tapa vilvottaa oloaan ;)
Uimaankin Zara laitettiin, ja kyllä sieltä uimaliikkeetkin tuli, mutta ei se kyllä vielä kovimmassa huudossa ollut tuo uiminen, rantahiekassa riehuminen oli paljon hauskempaa!

Juhannusviikonloppuna päästiin myös viimein tapaamaan ekaa kertaa serkkujen Taku-koira, 6 vuotias Papillon-herra :)
Vähän koitti Taku saada Zaraa aisoihin, mutta samalla häntä heilui niin vimmatusti. Taku oli selkeästi jossain tunteiden ristiaallokossa, ei oikein aluksi meinannut tietää mitä ajatella joka suuntaan kiitävästä pienestä mustasta karvapallosta :D
Mutta ystäviä heistäkin selkeästi tuli, hetket joina Zarakin malttoi olla paikallaan ja rauhassa haistella uutta kaveria, niissä oli kyllä ystävyyttä ilmassa ;)

Viime viikolla käytiin Zaran kanssa käymässä myös ensimmäistä kertaa tallilla katsomassa vähän heppoja.
Sielläkin kaikki sujui erittäin hyvin, ainoa paikka mihin ei ollut selkeästi asiaa, oli maneesi. 
Neiti ei osannut olla hiljaa kun hevoset rupesivat menemään käyntiä kovempia askellajeja. 
Mentiin sen sijaan vähän treenaamaan liikkuviin hevosiin tutustumista HILJAA ulkokentälle jossa oli myös tunti menossa, se sujui paljon paremmin. Zara istui maahan ja jäi vaan hetkeksi tarkkaavaisesti seuraamaan tuntia... ;)Ylihuomenna itselleni koittaa vaikea paikka, pitäisi pystyä jättämään pikku kaveri tänne 5 päiväksi kun itse lähden Barcelonaan vähän lomailemaan. 
Zara on kyllä parhaassa mahdollisessa hoidossa sen aikaa, veli tosiaan tulee tänne asumaan matkan ajaksi, ja eiköhän vanhemmatkin täällä joka päivä ravaa hoivaamassa pentua ;)

Nauttikaa näistä ihanista kesäsäistä!1 kommentti:

  1. Hoho oho löysin tän blogin ihan sattumalta googlatessani perhoiskoiria :O Toi Zaran koko nimi tuli vastaan ja mietin et eiks toi oo sun Zaran nimi ja niinhän se oli :D Hauska yllätys törmätä Taku-herraan ja Zara-tyttöön netissä :) Kyl heistä vielä kavereita tulee! t.Christina

    VastaaPoista