keskiviikko 29. toukokuuta 2013

pentukurssilla!


Tänään meillä alkoikin sitten pikkupentujen kurssi! Ja kylläpä olikin kivaa, molempien mielestä :)
Kurssilla oli ihan hyvin osallistujia, kaikki erinäköisiä ja kokoisia pentuja. Mutta kaikki pennut tuntui olevan aika samanikäisiä, se oli kiva :)

Kurssi aloitettiin esittelykierroksella, ja sen jälkeen alkoi harjoitukset. Tänään treenailtiin vähän istumista, maahan menoa, katsekontaktin saamista, seisomista, paikka-käskyä ja luoksetuloa! Suurinta osaa ollaankin ehditty jo itseksemmekin harjoitella, mutta uuttakin tietoa tuli paljon! :)
Todella tyytyväinen olen, että meidät tonne ilmoitin, ja Zara osasi erittäin hienosti, olen ylpeä pikkuisesta! Vaikka silloin tällöin olisi neiti mieluummin halunnut mennä leikkimään muiden kurssikavereidensa kanssa.... ;)
Mutta tunnin päätteeksi pääsi viimein vähän tutustumaan muihin pentuihin, Zara sai 2 uutta kaveria kahdesta urospennusta ;)

Zara on myös kasvanut taas kovasti, koitin viikonloppuna saada taas vähän mitattua tytön korkeutta, ja sain jonkinlailla mitattua sitten korkeudeksi 22-23cm, aletaan hipomaan ja kleinin alarajaa korkeudessa ;)
Myös vaa-alla on käyty, ja kilon verran painoa on tullut lisää siinä ajassa mitä tyttö on luonani asunut. Hienoa!

Elämä on ollut viime viikkoina aika kiireistä, ja olen vähän huonosti ehtinyt tänne päivittelemään. Päivittelen kuitenkin lähipäivinä paremmin taas. Lopuksi vähän kuvia mm. tämän päivän kurssilta!

Pieni pyykkäysapuri ;)

Kukkaistyttö
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti