keskiviikko 15. toukokuuta 2013

pennut kasvaa vauhdilla


Huomenna tytöllä on 1. rokotteen aika! Itselleni myös uusi ja vähän jännä kokemus, ensimmäinen kerta eläinlääkärissä itsellänikin. Onneksi tiedän eläinlääkärin jo ennestään.

Kyllä sitä on alkanut jo odottamaan sitä aikaa kun kaikki rokotukset on saatu, ja voi ruveta vielä vapaammin touhuamaan pennun kanssa ja tutustumaan uusiin koiriin. 
Onneksi ystävien koiriin on tietty uskaltanut Zaraa jo tutustuttaa nytkin.
Viikonloppuna saattaa mahdollisesti myös olla tiedossa kyläily serkun perheen luokse, jossa löytyy 2 viikkoa Zaraa vanhempi kleini-tyttö, sekä jo vanhempaan ikään päässyt toinen kleini ja perhoskoira :) saavat molemmat pennut täysin omanikäistään leikkiseuraa sitten toisistaan, kuulemma nuo perheen vanhemmat koirat eivät enää samanlailla jaksa innostua pennun leikkiin kutsuista ;)

Muihin pentuihin päästään tutustumaan myös parin viikon päästä, kun olen ilmoittanut meidät pikkupentujen kurssille. :) Siitä lähtee käyntiin koiran kanssa harrastaminen!

Vähän ikävämmän jutun koimme myös viime lauantaina, kun löysin Zaran korvan juuresta jo itsensä lihavaan kuntoon imeneen punkin! Kolme ihmistä siihen lopulta vaadittiin, että punkki saatiin punkkipihdeillä nappastua pois, mutta onneksi heti lähti kokonaisena irti!
Heti seuraavana päivänä ryntäsin suoraan apteekkiin hakemaan karkoitetta! Onneksi ei ole muita punkkeja sattunut vielä silmään, nyt vähän vainoharhaisestikkin olen viime päivinä pennun turkkia tarkastellut, toivottavasti karkoite tehoaisi kunnolla eikä niitä löytyisikään sieltä enempää :)

Muuta sen kummempaa päivitettävää ei tältä erää ole, kovasti tyttö kasvaa ja voi hyvin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti