tiistai 7. toukokuuta 2013

energistä menoa


Ensiksi on kerrottava että Zara on viime päivinä päässyt todella peilaamisen makuun! Eilen kun tajusi itsensä peilistä, alkoi eka pieni murina ja uhittelu peilikuvalle, mutta kun lähemmäs mentiin katsomaan niin murina lakkasi ja tilalle tuli vaan ihmettelevää tassujen huitomista peiliä vasten sekä kovaa nuuskimista. Paras oli että aamulla herätessäni ensimmäinen mitä näin oli Zara peilailemassa :D 


Pysähdyin tänään myös miettimään, kuinka aika on lentänyt! Zara on ollut minulla jo 2,5 viikkoa, eihän se vielä ole aikana pitkä, mutta itselle se tuntuu pitkälle ajalle, kun vielä hetki sitten tuntui olevan 2 viikkoa siihen että saisimme Zaran hakea kotiin!
Arki pennun kanssa on kyllä todella alkanut rullaamaan, haasteita tämä pikkukaveri välillä tuo mukanaan, mutta samalla en voisi suloisempaa pentua kuvitella!
Kun löytyy keskittymiskykyä, Zara kulkee jo uskomattoman hienosti hihnassa vierellä. Mutta välillä sen lopulta saataa katkaista pentumainen energiakohtaus, joka päätyy poukkoilulla joka suuntaan ;) Mutta sehän tottakai kuuluukin asiaan, kuhan saadaan vähän peruskäsitystä tästäkin hommasta :)

Ollaan myös ruvettu käymään tuolla viereisessä metsässä tekemässä kävelylenkkejä, tuulessa liikkuvien lehtien metsästys tuntuu olevan yksi lempipuuhista, Zara on ihan onnellisen omissa maailmoissaan niiden tuoksujen keskellä mitä metsästä löytyy!
Täällä pihapiirissä kävellessä ollaan myös päästy pikkuhiljaa tutustumaan muihin koiriin (sopivan matkan päästä) sekä pihalla leikkiviin lapsiin! Viime perjantaina myös sheltti-neiti Hymy tuli kylään, ensin Zara komensi kovasti puolta isompaa Hymyä, mutta seuraavassa hetkessä osat vaihtui ja Hymy antoi samalla mitalla takaisin. Tuntuivat kuitenkin ihan hyvin tulevan toimeen, tekee hyvää päästä leikkimään myös koirakavereiden kanssa! :)


Ensi viikolla on 1. rokoitteen vuoro, Zarakaan ei joudu sillon olemaan yksin päivää kotona kun tulee eläinlääkärin jälkeen mukaani töihin siksi päiväksi! :)
Vaikka ei tunnu kyllä olleen pahemmin ongelmia hänellä olla työpäivän ajan yksin kotona, välillä on tietty vähän vaikea häntä tänne aamulla jättää, mutta sekin varmasti kuuluu asiaan.. ;) Toistaiseksi on kyllä vasta kaksi ns. täyttä päivää kertynyt yksinoloa, muina päivinä täällä on aina joku käynyt päivällä hänelle pitämässä seuraa ja viemässä ulos, yksinolojen tällöin ollen kerrallaan 4-6 tuntia.

Zara on viimein tainnut saada iltaenergiansa kulutettua, ja rauha on palannut asuntoon, taidamme siis molemmat painua yöpuulle ;)


2 kommenttia:

  1. Hahah, se varmaa peilaili et voi vitsi kun oon söpö! Olikohan se peilaillu pitkään ennenku heräsit.. :D

    VastaaPoista