maanantai 29. huhtikuuta 2013

ensimmäisen viikon kuulumiset !

 
Nyt ehdin taas tulla tännekkin päivittämään kuulumisia, ensimmäiseen yhteiseen viikkoon on kyllä riittänyt menoa ja vilskettä!
Mutta samalla ollaan myös aika hienosti jo opittu monia uusia asioita, esimerkiksi istuminen käskystä on jo aika hienosti sisäistetty, siitä ollaan sitten vielä jatkettu harjoittelemaan maahan menoa käskystä. Se ei mene vielä yhtä sulavasti kuin istuminen, mutta sekin kuitenkin namin ohjaamana menee aika helposti :)
 
 
 
 
Viime viikon tiistaina tehtiin myös ensimmäinen automatka sen jälkeen kun oltiin kasvattajalta kotiin ajeltu silloin uuteen kotiin tulo päivänä. Ajettiin käymään työpaikallani tekemässä koiravakuutus kuntoon, ja samalla näyttäytymässä innokkaille työkavereille, kovasti pikkutyttö sai sillä reissulla sydämiä murskattua ;)
Itse automatkakin meni uskomattoman hienosti, olen hankkinut hänelle erittäin hyvän kevythäkin automatkoja ja muita varten, muutama ihan pieni vikinän poikanen kuului kun oltiin vasta lähdetty matkaan, mutta sen jälkeen hän meni lelujensa keskelle nukkumaan, takaisin kotiin tullessa sama juttui, nukkui vain :)
Sen jälkeen ollaan toki edelleen ajeltu myös autolla, kyllä se alkaa olla aika arkipäivää hänelle jo!


 
Ensimmäisinä päivinä pidin häntä ulkona vapaana, mutta päivien kuluessa rohkeus samalla kasvoi ja hän alkoi hajujen mukana lähteä yhä pidemmälle tutkimusmatkoille. Luoksekäskyt luonnollisesti on vielä vähän puutteellisessa opissa, joten viime viikon loppupuolella ruvettiin aktiivisesti tutustumaan pantaan ja hihnassa kävelyyn, kaupunkioloissa kun ei ole hirveän turvallista jos pentu lähtee liian pitkälle itsekseen seikkailemaan.
Välillä meno voi olla vähän pomppuisaa remmissä, mutta pääasiallisesti olen saanut uudestaan ja uudestaan olla ylpeä että jotain siitäkin asiasta on jo tajuttukin! :) Mukavampi kävellä kun hihna pysyy löysällä.
 


 
Vanhempani ovat olleet aivan valtavan suurena apuna kun viime viikon torstaina palasin takaisin töihin. He kun ovat olleet lomalla, ovat voineet aina iltapäivisin tulla Zaran seuraksi, joka päivä vähän myöhemmin jotta yksinoloaika on joka päivä pidentynyt n. tunnilla. Tänään menikin jo reilu 6h yksin, ja kuulemma täällä oltiin edelleen ihan rauhallisin mielin! :) Kovasti tuntuu nukkuvan yksin ollessaan, ainakin usein aika unisena tulee ovelle moikkaamaan kotiin tullessa.


 
Lopuksi voin vielä todeta ettei tämä pikkukaveri ole enää yhtään niin pieni kuin kotiutuessaan, turkki on selvästi tullut reilussa viikossa taas pörröisemmäksi, ja hampaat terävöityy päivä päivältä! :D Nyt on todella ahkerasti otettava tästä ajasta kuvia ja videoita, alkanut tajuta että tätä pikkupentu aikaa kestää loppujen lopuksi hyvin vähän aikaa!
 

 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti