lauantai 13. huhtikuuta 2013

ei enää montaa päivää

 
Viikon päästä tähän aikaan ollaan jo alottelemassa pennun kanssa ensimmäistä yötä uudessa kodissa :) Ihanan nopeasti viimeset pari viikkoa on kulunu, ja enää 6 päivää pitää jotenkin päin jaksaa malttaa. Saankohan unta ollenkaan vikana yönä ennen hakupäivää.. ;)
Tänään sain taas vähän kuvia vauvasta, ihanaa huomata miten pentu on kasvanu ja alkanu saada enemmän pörröistä turkkiakin kasvatettua, ei näytä enää niin paljon pienelle marsulle.
Kuvien saaminen auttaa aina hetkellisesti odottamiseen, mutta toisaalta kun kuvista näkee miten on edistystä tapahtunu, ja lopulta haluais jo entistä kovemmin saada pennun tänne, saada tuntea miltä sen pörrönen pentukarva tuntuu ja nähdä mimmoiseksi luonne on viime näkemän jälkeen kehittynyt, kovasti on kuulemma edelleen reipas tyttö! :) Pennut on tosiaan nyt 7 viikkoisia, ja luovutettaessa siis 8 viikkoisia :)
 
 
 
 
Tänään käytiin vähän k-raudassa ostoksilla, löydettiin hyvän olosta verkkoaitaa tai vastaavaa, ja siihen puurimoista runko, niin saa hyvin rajattua pennulle turvallisen oman alueen täältä, jättäen ulkopuolelle kaikki pahimmat sähköjohtokeskittymät ynnä muut. Jos huomenna saataisiin se rakennettua, uskoisin siitä ainakin tulevan tosi hyvä :) Muutenkin alkaa kaikki olemaan jo varsin valmista pennun tulolle, matot vielä ensi viikolla rullalle ja joksikin aikaa kellariin piiloon. Tavotteena koittaa kyllä panostaa todella sisäsiistiksi saamiseen, toivottavasti siitä on hyötyä että oon ensimmäiset 5 päivää pennun kanssa kotona lomailemassa, pystyy vahtimaan ainakin suurimmat osat pissoista ulos samantien :) Tottakai pitää myös yksinoloakin ruveta heti asteittain harjoittelemaan, vaikka lomalla olisinkin!
 
Täällä on rampannu kylässä kyllä tänä viikonloppunakin jo yhtä sun toista koiraa. Eilen vietettiin kaverin kanssa leffailtaa täällä, ja kaverin shelttipentu tuli mukaan tänne temmeltämään!
Tänään taas vietettiin tyttöjen iltaa, ja toisen kaverin vuoden vanha lhasa apso tuli sit tänään viihdyttämään meitä, tänään oli vähän rauhallisempi meno ;)
Alla vielä kuvat näistä molemmista veijareista :)
 
 
 

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti