sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

mitä palleroita ! 
 
Tänään oli vihdoinkin SE päivä! Käynti kasvattajan luona katsomassa pentuja :)
Lähdettiin aamulla ajelemaan Hämeenlinnaan päin, oli ihanan keväinen sää muutenkin, tosi kiva ajosää joka sai tosi hyvälle tuulelle.
Perille löydettiin ihan hyvin, ja siellä odotteli ihanat pienet pennut. <3
Pentujen emo oli innokkaana mukana pentuihin tutustumisessa, tosi ihana luonteinen ja nätti äiti :)
Ja pikku tyttö oli niin ihana mitä oli voinu kuvitellakkin. Toinen veljistä, pentueen isoin, oli tosi rohkea ja heti tutustumassa meihin, tyttö ja toinen veljistä oli vähän varovaisempina. Eka vähän tarkkailivat kauempaa, kunnes tulivat myös tekemään lähempää tuttavuutta.
Ja täähän päättyi siihen että lopulta kaks pennuista nukahti mun syliin, ja kolmas muhun painautuneena lattialle. Tyttö ehti nähdä jotain uniakin kovasti siinä, kova vikinä kävi ja korvat heilu unitapahtumien mukaan ;) mitäköhän mahtokaan nähdä unia..
 
Sain jo mukaan vähän oppaita, joihin ehtii tutustua rauhassa ennen pennun kotiin tuloa. Mm. ruokinnasta, mistä oon erittäin kiitollinen, koska se on tässä ehkä ollut se eniten mieltä askarruttanut aihe. Selailin niitä heti kotiin päästyä, ja tiedän nyt jo taas enemmän kaikkea hyödyllistä!
Luovutusikäisiksi tulevat sitten 19.4. alkaen, eli vähän alle 4 viikkoa vielä jäljellä tätä koiratonta elämää, jännäääää! :)
 
Tytön kutsumanimi alkaa olla jo aikalailla valmiiksi mietitty, pieni Zara <3
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti