tiistai 5. maaliskuuta 2013

odottavan aika on hyyyyyvin pitkä!

Tervetuloa seuraamaan matkaani kohti koiran omistajan arkea!
Odotus on ollut pitkä, mutta nyt on alustava varaus pieneen vähän alle 2 viikkoa sitten syntyneeseen kleinspitz-tyttöön. Black&tan väritykseltään :) 
Toivottavasti kaikki menee hyvin ja tästä kaikesta oikeasti tulisi totta huhtikuun loppupuolella!
Ainakin voivat kuulemma hyvin, kasvavat ja nukkuvat kovasti. Silmät eivät ole vielä auenneet, mutta eiköhän nekin pian ;)

Koirasta olen haaveillut koko ikäni, mutta ensimmäisen kerran tosissani rupesin harkitsemaan oman koiran hankkimista 2½ vuotta sitten. Tajusin kuitenkin ajoituksen olevan erittäin huono, olin muuttamassa juuri pois kotoa, ja rahan menoa ja muuta ajateltavaa oli muutenkin tarpeeksi!
Nyt, kun oma koti on omannäköinen, ja elämä lähtenyt hienosti rullaamaan omassa kodissa, ei enää samanlaisia esteitä koiranpennun tulolle ole :) Elämä muutenkin alkanut rauhoittumaan, ei ole enää pakko päästä joka viikonloppu yömenoihin tai muualle ;)
Ja vaikka asun yksin, niin suuret hoitaja-apujoukot löytyy kyllä läheisistä ihmisistä; erittäin lähellä asuvasta perheestä, poikaystävästä ja innokkaista ystävistä, jotka mielellään ottavat hauvan hoitoon jos hoitopaikkaa joskus tarvitaan! Puhumattakaan hyvien ystävieni koirista, jotka ovat varmasti myös innokkaina saamaan uuden kaverin. Loistavaa ;)

Nyt vaan kuumeista odottamista että ekan kerran pääsisi pentuja katsomaan! Eiköhän sen aika sitten parin viikon päästä tule! :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti