sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

tyttö on nyt onnellisesti kotona

 
Hienosti on alkanut meidän yhteiselo :) Eilen tosiaan käytiin hakemassa pentu kotiin, automatka sujui erittäin hyvin, ei ollut ollenkaan matkapahoinvointia ja nukkumaankin rupesi vasta loppumatkasta. Olisi paljon kivempi ollu leikkiä, onneksi olin ottanut yhden lelun mukaan, sitä se alkumatkasta vähän sylissä retuutteli sen minkä pystyi!
 
Kotiin päästyä oli pientä arkuutta, kovasti olisi halunut olla vaan sylissä, lopulta nukahdettiin joksikin aikaa lattialle, itse nukuin selälläni ja pentu mahan päällä. Teki kyllä uni hyvää molemmille reissaamisen jälkeen, molemmille kuitenkin vähän jännä päivä eilinen :)
Yökin meni ihan suht mukavasti, pieneen vikinään saatoin ajoittain hetkellisesti unesta säpsähtää hereille, mutta riitti että laski kättä sängyn reunan yli lattialle, niin pentukin rauhoittui. Kovasti olisi halunnut päästä sänkyyn, mutta oon päättäny ettei koiralla ole asiaa sänkyyn missään vaiheessa elämäänsä. Ja vielä vähemmän asiaa sänkyyn noin pienenä, ettei sieltä mene tippumaan yöllä.
 
Mutta tänään on kyllä ehdottomasti ollu meidän päivä, Zara on rentoutunu silmissä ja tullu koko ajan entistä reippaammaksi ja alkanut todella näyttämään todellista luonnettaan ;) Nukkui päivällä myös kovasti, selkeästi pennullakin vähän jäänyt univelkoja jännästä eilispäivästä!
Tänään on ollu todella mahtava kesäinen sää, oltiin aika kauan päivällä tuolla parvekkeella, itse laittelin parveketta kesäkuntoon, pesin puuterassin lattian ja hain ulkokalusteet sinne, ja Zara löysi selkeästi lempipaikkansa parvekkeesta, ihan lasiseinämän vierestä pienestä kolosta. Aurinko paistoi ihanan lämpimästi, ja siitä näki mukavasti pihan tapahtumia.
 
Sisäsiisteysharjoitukset on päässy myös hyvään alkuun jo, tänään (yötä lukuunottamatta) kaikki hädät on hienosti saatu paperille, ja kerran myös ulos. Ja ihan omatoimisesti hän suurimmat osat hädistä on mennyt tekemään sanomalehdille, tosi nopeasti napannut jutun juonesta kiinni ja tottakai kasvattajalla saanut jo vähän alustavaa treeniä tähänkin :) Toivottavasti sama tahti jatkuu ;)
 
Lopuksi vähän kuvia tältä ja eiliseltä päivältä ;) ja kuviahan voi selata isompina jotain kuvista napsauttamalla! :)
  


4 kommenttia:

 1. Niin nätti pentu <3 hyviä kuvia ja tätäkin blogia on mukava lueskella ;)

  VastaaPoista
 2. niin suloinen pikkuinen<3

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten ylisöpö! -Essi

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille, hän on mahtava tapaus :)

  VastaaPoista