torstai 6. helmikuuta 2014

ajanpuutetta !

Miten onkaan ollut viime aikoina monia asioita joista tänne olisin halunnut päästä päivittämään, mutta kevään opiskelut on lähteny taas täyteen vauhtiinsa, ja vapaa-aika on taas erittäin vähissä sen ansiosta. Ja se vapaa-aika mitä on sattunut ilmestymään, on kulunut muualla kuin koneen ääressä!

Meillähän on taas agility päässy viimein käyntiin, kahtena viime sunnuntaina ollaan käyty Malminkartanossa korvaamassa loppuvuodelta väliin jääneet tunnit pentu-agissa. Nyt on yhden viikonlopun verran taukoa, ja ensi viikon lauantaina käynnistyykin jo jatko-kurssi, mahtavaa! Tähän lajiin on alkanut todella rakastumaan!
Agility-tunneista saatte tarkemmin kuulla tuonnempana, josko viikonloppuna löytyisi aikaa sille postaukselle, mutta viime viikonloppuna kun satoi ihanat määrät uutta lunta (vaikka nyt jo osin sulanut pois tällä viikolla, ärh!), niin tarvottiin Zaran kanssa useampaan otteeseen tuolla viereisessä metsässä, missä koskematonta lunta riitti! Se oli Zaralle jotain niin uutta ja ihmeellistä, kahlailua Zaran kokoiselle jo vähän syvemmässä lumessa, pomppimista, kierimistä ja totaallista villiintymistä.. ;) 
alla kuvia näistä metsäretkistä:


Lupasin aamulla Zaralle pitkän iltalenkin, koska aamulenkki jäi aika tyngäksi hieman kiireiseksi menneen aamun takia, joten nyt lähden täyttämään lupaukseni, ja ulos tuon energiapakkauksen kanssa.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti