perjantai 3. tammikuuta 2014

2014


Hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti vuoden vaihde meni hyvin, meillä ainakin sujui aivan uskomattoman hyvin. Tottakai jännitys kasvoi mitä lähemmäs uutta vuotta kaikkine raketteine ym päästiin, mutta turhaa oli pelko, Zara otti kaiken tämän uskomattoman hyvin! Tietenkään tämä ei kerro vielä koko totuutta, ensi vuonna Zara voi osata olla paljon epäileväisempi tämän kaiken suhteen, näin olen kuullut joidenkin kohdalla käyneen. Mutta nyt joka tapauksessa alkuillan paukkeet eivät olleet yhtään mitään Zaran mielestä kun käytiin lenkillä, ei tuntunut oikeen edes kiinnittävän ei niin minkäänlaista huomiota niihin. Vasta kun keskiyö toi tullessaan sen hetken kun pauke oli taukoamatonta, alkoi pikkuiselle tulemaan pientä jännityksen tutinaa sylissäni kun raketteja katseltiin, mutta se meni nopeasti ohi ja Zara rentoutui taas silmissä, selkeästi oli sitten todennut ettei tässä sen kummempia. Tottakai myös voi olla vaikutusta asiaan, että olin vähän väliä tyrkyttämässä nameja suuhun.. ;)

Vuosi 2013 oli omalta osaltani lapsuuden unelmien täyttymys, kun viimein sain hankittua itselleni oman koiran. Ja ensimmäinen vähän vajaa vuosi koiran omistajana on jo ehtinyt antaa paljon, eikä millään voisi enää kuvitella elämää ilman koiraa! Vuosi 2014 tuo mukanaan taas kaikkea uutta kivaa, ensinnäkin tuntuu hurjalle ajatella että Zara täyttää reilun puolentoista kuukauden päästä jo 1v !! Myöskin tammikuun lopulla päästään viimein jatkamaan agilityä, ja sitä onkin sitten tiedossa koko kevät säännöllisesti! Mutta ensin tammikuun lopulla 2 korvaustuntia viime vuoden lopun kurssilta, joka meidän osalta päättyi kesken Zaran ensimmäisten juoksujen ilmestyen vähän väärällä hetkellä. Onneksi korvaustunnit oli mitä helpoin saada sovittua, harmi vaan tietty tämä pieni parin kuukauden tauko juuri kun alkoi päästä sisälle lajiin!

Zara tulee myös jäämään keväällä ensimmäistä kertaa viikoksi hoitoon ei-perheenjäsenen luo, eli ystäväni ja hänen avomiehensä luo :) me taas suuntaamme siksi viikoksi perheen kanssa Teneriffalle, matkakuumetta on jo tässä vaiheessa rutkasti varsinkin kun talvi ei millään meinaa tulla tänne pohjolaan :D 

Perjantai-ilta eikä yhtään mitään mihinkään suuntaan sovittuna, ihanaa! Taidan siis napata Zaran kainalooni ja majoittua sohvalle katsomaan tv:tä! Mukavaa viikonloppua!! :)

pikkuinen Zara kotiinhaku-päivänään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti